fbpx

Author: megashtv

Si të instaloni Ibo Player në FireStick/Android TV

1. Duhet të jeni në ekranin bazë të FireStick. Zgjidhni  FIND . 2. Tani, klikoni  Search . 3. Në dritaren e kërkimit, kërkoni për aplikacionin e quajtur Downloader . Ky është aplikacioni përmes të cilit ne do të ngarkojmë Ibo Player në Android / FireStick. Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran dhe instaloni këtë aplikacion.  4. Pas instalimit të aplikacionit Downloader, kthehuni në ekranin bazë dhe zgjidhni Settings . 5. Brenda […]

Si të instaloni Smart IPTV në Android/FireStick

1. Duhet të jeni në ekranin bazë të FireStick. Zgjidhni  FIND . 2. Tani, klikoni  Search . 3. Në dritaren e kërkimit, kërkoni për aplikacionin e quajtur Downloader . Ky është aplikacioni përmes të cilit ne do të ngarkojmë Smart IPTV në Android / FireStick. Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran dhe instaloni këtë aplikacion.  4. Pas instalimit të aplikacionit Downloader, kthehuni në ekranin bazë dhe zgjidhni Settings . 5. Brenda […]

Scroll to top