fbpx
Install Tivimate on Firestick

TiviMate nuk është zyrtarisht i disponueshëm nga Amazon App Store. Përdoruesit do të duhet të mbështeten në ngarkimin anësor për të instaluar aplikacionin në pajisjet e tyre.

Unë i kam ndarë hapat e ngarkimit anësor në tre pjesë për ta bërë më të lehtë ndjekjen. Së pari, do të na duhet të marrim aplikacionin Downloader në FireStick . Më pas, ne do të bëjmë ndryshimet e nevojshme në cilësimet tona të Fire TV. Më në fund, do të jemi në gjendje të shkarkojmë TiviMate APK me Downloader.

Kaloni nëpër të tre pjesët më poshtë për të marrë TiviMate në FireStick.

Pjesa 1: Merrni Downloader në FireStick

1. Hapni ekranin bazë të FireStick.

2. Shkoni te menyja Find .

tivimate për fishekzjarr

3. Zgjidhni Kërko në krye.

zgjidhni Kërko

4. Do të hapë një tastierë virtuale në FireStick tuaj.

tastierë virtuale në firestick

5. Filloni të shkruani Downloader . Zgjidhni Downloader kur të shfaqet midis sugjerimeve poshtë tastierës.

zgjidhni shkarkuesin

6. Zgjidhni aplikacionin Downloader , të cilin mund ta dalloni nga sfondi portokalli. Më pas, në ekranin e mëposhtëm, zgjidhni butonin Merr ose Shkarko .

instaloni shkarkuesin

Do të duhet një minutë për të instaluar aplikacionin Downloader në FireStick tuaj. Përpara se të hapni aplikacionin Downloader për të instaluar TiviMate APK, duhet të bëni ndryshime në menynë e cilësimeve të FireStick. Përndryshe, do të merrni gabime gjatë instalimit.

Pjesa 2: Ndrysho cilësimet e FireStick

1. Shtypni butonin kryesor në telekomandën FireStick.

2. Shkoni te ingranazhi i cilësimeve (Settings) në skajin e djathtë.

hapni cilësimet

3. Lëvizni poshtë dhe zgjidhni My Fire TV .

menuja ime e televizorit të zjarrit

4. Zgjidhni Opsionet e Zhvilluesit .

zgjidhni opsionet e zhvilluesit

5. Gjeni aplikacione nga burime të panjohura . Si parazgjedhje, është joaktiv. Zgjidhni atë për ta aktivizuar .

aplikacione nga burime të panjohura

Tani mund të ngarkoni me lehtësi çdo skedar instalimi aplikacioni (APK) në FireStick pa ndonjë problem. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të instaluar TiviMate APK në FireStick duke përdorur aplikacionin Downloader.

Pjesa 3: Përdorni Downloader për të instaluar TiviMate në FireStick

1. Shkoni te menyja Apps nga shtëpia FireStick.

tivimate

2. Hapni aplikacionin Shkarkues dhe zgjidhni kutinë Futni një URL në ekranin bazë.

shkarkoni tivimate apk me aplikacionin e shkarkimit

3. Do të hapë një tastierë virtuale. Shkruani https://www.firesticktricks.com/tivi  dhe shtypni Shko në fund.

tivimate apk

4. Shkarkuesi do të instalojë APK-në më të fundit të TiviMate në FireStick tuaj. Është rreth 11 MB.

shkarkoni TiviMate apk në firestick

5. Klikoni Install kur ju kërkohet.

instaloni tivimate në firestick

6. Pas instalimit, Fshijeni APK-në nga pajisja juaj.

tivimate apk

Unë sugjeroj që lexuesit tanë të fshijnë skedarin APK në FireStick sepse ai nuk i shërben më një qëllimi – ne e kemi përdorur tashmë për të instaluar TiviMate. Në përgjithësi, unë ju këshilloj që të mbani FireStick tuaj të lirë nga skedarët dhe mediat e panevojshme. Hapësira e ulët e hapësirës ruajtëse do të rezultojë në performancë të ngadaltë në të gjithë pajisjen.

Kjo është e gjitha, ju keni instaluar me sukses APK-në TiviMate në FireStick tuaj. Tani jeni gati për të shijuar qindra kanale të drejtpërdrejta, filma dhe seri televizive në FireStick. Përpara se të diskutojmë aplikacionin, le të bëjmë një rregullim të shpejtë për lehtësinë tonë.

TiviMate IPTV Player është një aplikacion problematik. Ka të ngjarë ta përdorni shpesh aplikacionin. Unë ju këshilloj ta vendosni aplikacionin direkt në ekranin bazë të FireStick për qasje të lehtë. Kaloni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë.

1. Shtypni dhe mbani shtypur butonin kryesor në telekomandën FireStick.

2. Zgjidhni Apps në ekranin e mëposhtëm.

seksioni i aplikacioneve

3. Shkoni te TiviMate IPTV Player por mos e zgjidhni atë. Në vend që ta zgjidhni, shtypni butonin e opsioneve në telekomandën tuaj FireStick.

zgjidhni ikonën tivimate

4. Në anën e djathtë do të gjeni opsionin Lëviz . Zgjidhni atë.

lëvizni aplikacionin tivimate

5. Zhvendosni TiviMate në rreshtin e sipërm, më pas shtypni butonin  e zgjedhjes në telekomandë për të konfirmuar vendndodhjen e re.

tivimate

6. Tani mund të aksesoni me lehtësi TiviMate Player nga ekrani juaj bazë i FireStick. Nuk ka nevojë të kaloni nëpër një menu çdo herë.

hap tivimate në zjarr
Si të instaloni TiviMate në FireStick
Scroll to top