fbpx
Ibo Player on Firestick

1. Duhet të jeni në ekranin bazë të FireStick. Zgjidhni  FIND .

2. Tani, klikoni  Search .

klikoni Kërko

3. Në dritaren e kërkimit, kërkoni për aplikacionin e quajtur Downloader . Ky është aplikacioni përmes të cilit ne do të ngarkojmë Ibo Player në Android / FireStick. Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran dhe instaloni këtë aplikacion. 

instaloni iptv inteligjent në shkop zjarri

4. Pas instalimit të aplikacionit Downloader, kthehuni në ekranin bazë dhe zgjidhni Settings .

si të instaloni iptv inteligjent në Firestick

5. Brenda Settings, shkoni te opsioni My Fire TV dhe hapeni.

IPTV i zgjuar

6. Tani, opsioni tjetër që do të keni akses është Developer options .

Shënim : Nëse nuk i shihni Opsionet e Zhvilluesit, shkoni te Settings > My Fire TV > About .
Tani, zgjidhni Fire TV Stick dhe klikoni atë 7 herë për të aktivizuar Developer options. 

IPTV inteligjente për Firestick

7. Në dritaren që hapet më pas, shkoni përpara dhe klikoni në Install Apps Unknown .

Shënim: Nëse keni ende versionin më të vjetër të ndërfaqes FireStick, klikoni Aplikacionet nga burime të panjohura.

instaloni aplikacionin e panjohur

8. Aktivizoni opsionin për aplikacionin Downloader.

IPTV i zgjuar

Pasi të keni aktivizuar aplikacionet nga burime të panjohura, mund të filloni të instaloni aplikacionin Ibo Player në FireStick. Këtu janë hapat:

9. Tani mund të hapni aplikacionin Downloader. Disa kërkesa do të shfaqen kur ta ekzekutoni për herë të parë. Largojini ato duke zgjedhur opsionet e duhura. Kur të shfaqet ekrani i mëposhtëm i aplikacionit, klikoni kutinë e tekstit të theksuar në imazhin më poshtë.

si të merrni iptv inteligjent në amazon Firestick

10. Tani, thjesht shkruani shtegun/URL vijuese në këtë dritare kërcyese me tastierën në ekran: ibodesk.com/40.apk

Klikoni OK

11. Prisni derisa Ibo Player APK të shkarkohet në pajisjen tuaj FireStick.

shkarkim i zgjuar iptv

12. Aplikacioni Shkarkues do të ekzekutojë automatikisht Ibo Player APK për ju. Shkoni përpara dhe klikoni Install .

13. Lëreni aplikacionin Ibo Player të instalohet në FireStick. Merr një minutë.

prisni që aplikacioni të instalohet

14. Kur aplikacioni të jetë shkarkuar, shfaqet dritarja e mëposhtme që thotë App installed . Ne do ta hapim dhe përdorim aplikacionin në seksionin tjetër. Le të klikojmë DONE dhe të fshijmë Ibo Player APK nga ruajtja dhe të kursejmë pak hapësirë.

E shkëlqyeshme! Tani keni të instaluar aplikacionin Ibo Player në Amazon FireStick / Android.

Si të instaloni Ibo Player në FireStick/Android TV
Scroll to top