fbpx

1. Duhet të jeni në ekranin bazë të FireStick. Zgjidhni  FIND .

2. Tani, klikoni  Search .

klikoni Kërko

3. Në dritaren e kërkimit, kërkoni për aplikacionin e quajtur Downloader . Ky është aplikacioni përmes të cilit ne do të ngarkojmë Smart IPTV në Android / FireStick. Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran dhe instaloni këtë aplikacion. 

instaloni iptv inteligjent në shkop zjarri

4. Pas instalimit të aplikacionit Downloader, kthehuni në ekranin bazë dhe zgjidhni Settings .

si të instaloni iptv inteligjent në Firestick

5. Brenda Settings, shkoni te opsioni My Fire TV dhe hapeni.

IPTV i zgjuar

6. Tani, opsioni tjetër që do të keni akses është Developer options .

Shënim : Nëse nuk i shihni Opsionet e Zhvilluesit, shkoni te Settings > My Fire TV > About .
Tani, zgjidhni Fire TV Stick dhe klikoni atë 7 herë për të aktivizuar Developer options. 

IPTV inteligjente për Firestick

7. Në dritaren që hapet më pas, shkoni përpara dhe klikoni në Install Apps Unknown .

Shënim: Nëse keni ende versionin më të vjetër të ndërfaqes FireStick, klikoni Aplikacionet nga burime të panjohura.

instaloni aplikacionin e panjohur

8. Aktivizoni opsionin për aplikacionin Downloader.

IPTV i zgjuar

Pasi të keni aktivizuar aplikacionet nga burime të panjohura, mund të filloni të instaloni aplikacionin Smart IPTV në FireStick. Këtu janë hapat:

9. Tani mund të hapni aplikacionin Downloader. Disa kërkesa do të shfaqen kur ta ekzekutoni për herë të parë. Largojini ato duke zgjedhur opsionet e duhura. Kur të shfaqet ekrani i mëposhtëm i aplikacionit, klikoni kutinë e tekstit të theksuar në imazhin më poshtë.

si të merrni iptv inteligjent në amazon Firestick

10. Tani, thjesht shkruani shtegun/URL vijuese në këtë dritare kërcyese me tastierën në ekran: apk.siptv.app

Klikoni OK

11. Prisni derisa Smart IPTV APK të shkarkohet në pajisjen tuaj FireStick.

shkarkim i zgjuar iptv

12. Aplikacioni Shkarkues do të ekzekutojë automatikisht Smart IPTV APK për ju. Shkoni përpara dhe klikoni Install .

si të përdorni iptv inteligjent në Firestick

13. Lëreni aplikacionin Smart IPTV të instalohet në FireStick. Merr një minutë.

prisni që aplikacioni të instalohet

14. Kur aplikacioni të jetë shkarkuar, shfaqet dritarja e mëposhtme që thotë App installed . Ne do ta hapim dhe përdorim aplikacionin në seksionin tjetër. Le të klikojmë DONE dhe të fshijmë Smart IPTV APK nga ruajtja dhe të kursejmë pak hapësirë.

hapat për të instaluar iptv inteligjent

15. Klikoni Delete tani.

konfiguroni iptv inteligjent në Firestick

16. Klikoni sërish Delete për të fshirë skedarin APK.

IPTV inteligjente për Firestick

E shkëlqyeshme! Tani keni të instaluar aplikacionin Smart IPTV në Amazon FireStick / Android.

Credits: https://www.firesticktricks.com/smart-iptv.html

Si të instaloni Smart IPTV në Android/FireStick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top